Mät dig istället

Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Det beror på att muskler behöver energi hela tiden för att fungera. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.

På köpet får du också en starkare och fastare kropp. Muskler tar mindre plats än fett men väger mer. Det är därför du kanske inte ser skillnad på vågen, även om byxorna sitter lösare, när du lägger på dig mer muskler.

Muskel och Fett

Muskel och Fett

Skillnaden mellan ~2kg fett och ~2kg muskler.

http://www.aftonbladet.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

8 thoughts on “Mät dig istället

  1. Uff, läskig bild. Men BRA, ”hajade till” lite, även om jag mycket väl vet att det stämmer. Kanske för att fett ser så äckligt ut haha /A

Kommentera