Ät dig i form till beach2011

Hur gör man då det?

1. Äta ordentliga frukostar.
2. Äta bra mellanmål.
3. Tänk igenom övriga mål och intag.

8 recept på frukost, mellanmål och/eller kvällsmat.
Anledning att sluta äta fläskkött,

3 fällor att undvika när du ska börja äta sundare

1. Satsa inte för hårt.
Det är ingen mening med att försöka förändra allting på en gång. Ändra på det som har störst inverkan. För de allra flesta är det frukosten.

2. Om du misslyckas.
Tänk INTE ”nu har jag misslyckats, nu kan jag lika gärna fortsätta att misslyckas.” Det är bara att börja om. det är för övrigt ingen katastrof att äta en tugga av en bulle. Det är den tionde bullen som är katastrofen.

3. När ­socker­suget sätter in.
Tänk logiskt. Att det sätter in beror förmodligen på att du missade att äta det viktiga mellanmålet. Tänk frukt. Tänk keso. Tänk nötter. Det är lika snabbt som att köpa en bit choklad.

Hittat på dn.se

prioritering

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

14 tankar på “Ät dig i form till beach2011”

 1. Tjenare Christer!
  Om du menade filmen ”let me in” så rekommenderar jag isåfall den svenska versionen..MYCKET mer välgjord.

  Menade du ”Green Hornet” så säger jag absolut se den..2 timmar action med Grabb-humor haha. Kan inte gå fel!
  Och angående gymmet..Du kunde inte ha mer rätt..Det gäller verkligen att det känns bra när det gäller flera aspekter..Som tur är så är SATS-Medborgarplatsen (2minuter hemifrån) denbästa av de jag testat så jag har ju redan hittat nirvana för mig. Kul dock att se hur dåliga de andra är i jämnförelse! 😉

  Btw, sorry för sega kommentarer, mycket ibland! =)

  Ha det!

 2. Sant! Ofta och mindre portioner för att hålla förbränningen på topp! 😉

  Kanel&keso = perfekt mellanmål, då kanelen sänker blodsockret, och det är lättare att tackla alla sötsugsimpulser. 🙂

  Hoppas du får en härlig dag, intressant och läsvärd blogg! Kul att du läser min, hoppas du är med på min resa!

  kram,
  E

 3. För mig är en av nycklarna till att lyckas äta bra och träna regelbundet människorna runtomkring mig. Jag har lärt känna folk på gymmet som är dedikerade och är där 6:30 varje vardag. Jag vet att de väntar på mig på morgonen och då måste jag ju vara där.

  Håller med om att mellanmål är viktigt! Gott också 🙂 Nötter och torkad frukt är suveränt, men man behöver vara försiktig med mängden för det är mkt kalorier, speciellt mkt socker i torkade frukter. Viktigt att hålla en jämn blodsockerhalt. Jag undviker även snabba kolhydrater för det blir jag så trött av och går dessutom upp i vikt.

  En nyckel till att hålla vikten är att äta mycket grönsaker. De gör kroppen basisk, vilket i sin tur förbättrar förbränningen. Du får i dig massvis av fibrer, magen funkar bra och hyn blir fin och du får i dig massvis av vitaminer och näringsämnen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: