Indoor Walking och Nordstans Hälsodagar

Snart är det dags för Indoor Walking Activio på Sportlife Backaplan. Att väcka kroppen med ett träningspass är helt underbart tycker jag. Sedan kan man ge sig själv en klapp på axeln dessutom har man hela dagen framför sig att må bra av träningen.

indoor walkingPå med träningskläderna, snöra skorna, ställ in walkern, sug in magen, sänk axlarna, sträck upp bröstkorgen så kör vi 60 minuter svettig ”stavjogg”.

Efter träningspasset funderar jag på att ta en kik på nordstans hälsodagar som har en del intressanta utställare. Upptäckte det när jag var på väg hem från resturangbesöket igår. Helt otroligt vad det händer saker i sin absoluta närhet utan att man känner till det…

Därefter är det dags att besöka gymmet igen för ett pass Box Impact.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke på “Indoor Walking och Nordstans Hälsodagar”

  1. Jag kan inte köra crosstrainer eller spinning för jag är för kort. Jag tror att de säger att man måste vara 1,60 för crosstrainer i alla fall, jag är bara 1,53. Sen skulle crosstrainer inte funka för mig pga att man använder armarna, men det verkar kul att köra det organiserat. Ha så kul!! Jag nöjer mig med mitt gåband 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: