1. Min idrottsbakgrund

Här kommer då första delen i den lista på 30 frågor jag skrev om häromdagen.

Hmmm min idrottsbakgrund då…
Ja den är ju inte mycket att hänga i granen. Jag har ju aldrig varit killen som intresserat mig för idrott varken på tv eller att utöva själv. Visst det finns få undantag i sammanhanget. Styrketränat har jag gjort till och från sedan jag var 13. Jag har varit med i ett korplag i innebandy som hette ”En spann vatten” och även i ett basketlag som hette ”Dribblers”.

Jag har även alltid haft ett stort intresse för att cykla och det gör jag rätt mycket också. En normalvecka med barmark kan ligga på 100-300km. Dessutom kompletteras det med en del spinning också. Jag har 2 cyklar, en MTB och en Cyklocross. där i normalfallet Cyklocrossen får rulla mest.

Löpning däremot har _aldrig_ varit min grej. Sedan födseln 1972 till 2010 hade jag inte vid något tillfälle sprungit ens 2km sammanhängande. 2009 började jag intervallträna och 2010 utökades etapperna och samma år så genomförde jag blodomloppet 10km och midnattsloppet 10km.
Vid bägge tillfällen fick jag otroliga endorfinkickar och det kändes underbart, så det kommer att bli samma i år 2011.

sport

Nu skall jag steka upp lite pannkakor alá Colting. Smakutlåtande kommer i eftermiddag då jag varit på filmfestivalen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: