3. Ett fint idrottsminne

Forstätter med listan med 30 frågor. Nu har turen kommit till fråga 3.
Då jag inte direkt har någon idrottsbakgrund har jag inga storslagna minnen.

Däremot rätt roliga minnen som när vi spelade innebandyturnering (laget ”en spann vatten”) och vi rökte, drack läsk, åt hamburgare och slappade mellan matcherna. Medan alla övriga lag stretchade, tränade och snackade taktik.

Eller hejjarramsan som vårt basketlag ”dribblers” hade. ”hejja dribblers ni är bäst, dribblar bättre än en häst” och det var väl dessvärre på den nivån 🙂

En otrolig känsla jag haft i samband med ”idrott” var dock när jag sprang mina första 10km. Den känslan att kommit i mål och klarat att springa (i mitt eget tempo) hela vägen var euforisk.

wall of fame
Min hall of fame, eller shame beroende på betraktaren. Första lappen sattes 2009 och det saknas tyvärr en.
Förhoppningsvis kan skaran utökas en del 2011.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “3. Ett fint idrottsminne”

  1. Teamviewer är inget kommunikationsprogram som Skype, utan ett program för filöverföring och fjärrstyrning. Jag pratade med INger per vanlig telefon medans jag var uppkopplad på hennes skrivbord och kunde visa henne hur man gör med vissa saker. Programmet är perfekt för det samt för filöverföring. När man öppnar det så har man ett 9-siffrigt ID-nummer, det är alltid samma, men sen en engångskod på 4 siffror. Denna måste du ge till den andra parten och därför ha kontakt via telefon eller varför inte mail. Är du den som skall hämta/lämna filer hos den andra parten så är det du som skall ansluta dig till den personen. Sen kommer du åt allt på den personens dator, om inte motparten har klickat i att de skall godkänna allt. Så himla smidigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: