Tripp till norrland

Jag skall åka till norrland och hälsa på mina nära och kära. På fredag tar jag och grabben natttåget upp vi längtar massor. Sambon är ordentligt avundsjuk som inte kan följa med oss upp. Men så är det tyvärr ibland.

Började packa lite idag efter att jag hade hämtat min cykel från service. Men det var inte min cykel! Felet var en svetsfog som knakade så hela cykeln var utbytt. Inte blev jag ledsen för det 🙂 Det var dessutom en årsmodell nyare vilket jag heller inte blev ledsen över.

Men det roliga var när jag packade så det första jag tänkte på vad jag skulle packa för träningskläder 🙂 Tänkte köra något kortare träningspass varje dag. Och eftersom de har införskaffat en träningscykel så blir det perfekt.

nishiki-cykel
Min skönhet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

3 tankar på “Tripp till norrland”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: