12. Favoritidrott

Okey, detta är faktiskt den svåraste frågan på listan. Favoritidrott… men jag har själv knappt utövat någon idrott själv och jag tittar aldrig på något heller om det inte finns motorer involverat.

Ett exempel på min okunskap inom lagidrott är när jag såg en gammal reklam för något på tv. En person stog i grönsaksdisken i en butik och letade efter något. Då kom en annan kund och bad om denna personens autograf. Då frågade jag min sambo vad reklamen handlade om och varför man vill ha en autograf av en okänd annan kund. Min sambo höll på att bryta ihop samtidigt som hon utbrast att det var David Beckham. Ja så intresserad är jag.

Men måste jag välja någon sport jag är intresserad av så får det bli speedway.

speedway

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: