19. Hälsa för mig

Snart är 2/3 avklarat av frågorna i bloggutmaningen. Denna frågan ”hälsa för mig” kan besvaras på många sätt.
Då jag vid ett par tillfällen varit kraftigt överviktig och mellan dessa tillfällen varit överviktig även då, handlar det för mig en hel del om vikt. Det handlar om att jag skall kunna vara nöjd med mig själv. Nöjd med vikt, känslan, kondition, energi, självkänsla, motivation etc. Hälsa är egentligen så mycket.

För mig innebär hälsa att man skall kunna leva livet, njuta och ha balans mellan den mentala och fysiska delen. Träning ger mig en stor del i balansen eftersom det är något jag tycker är kul samtidigt som jag håller fysiken igång. Även kosten är kopplad till träningen där jag varje dag njuter av mina måltider även att dessa är många gånger sunda. Min son, sambo, familj och vänner ger mig energi och glädje vilket självklart ingår i ordet hälsa.

jag är bra

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

3 tankar på “19. Hälsa för mig”

  1. När det gäller ättika, så tvättade jag träningskläderna med vanligt tvättmedel först, sedan med ättika. Det blev bra men jag vet inte om det är ”rätt”, kanske går bra i motsatt ordning också. Ättika har inte samma effekt som sköljmedel så träningskläderna klarar sig fint!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: