Motionslopp 2009/2010

2009 var året då jag började min vikt och träningsresa. Det blev en del motionslopp på cykel och ett multisportlopp. Under 2010 blev det ännu fler cykellopp och även ett par motionslopp för löpning. Dock uteblev multisportloppet eftersom vi inte kunde lösa logistiken. Så var det också med några cykellopp som jag egentligen hade haft lust att delta i.

Multisporten inleddes med kanot.
kanot

Andra etappen var orientering med repilering.

Sista etappen var cykling.
cykling

Blodomloppet 2010 var första gången jag faktiskt sprang 10km.

Jag hade då nr 7523 och här är målgången.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Motionslopp 2009/2010”

  1. Härligt med maraton! När och var ska du springa nästa lopp? Jag sprang Dubai maraton för ett par år sedan när jag bodde där, en otrolig känsla när man kommer i mål! Och pengarna går till välgörenhet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: