Söndagen 13/3

Började med en brakfrukost. Istället för den vanlig grötfrukosten med kokt ägg blev det vita bönor, fläsk och stekt ägg. Sedan bar det iväg till gymmet. Där körde jag benpress, bänkpress och motionscykel innan passet började. 60 minuter Indoor Walking activio stog på schemat med Emil som instruktör.

När jag kom hem tog jag och sambon en cykeltur för att testa hennes cykel sedan den varit på service. På vägen hem valde vi att titta förbi hennes kusiner för att säga hej. Det blev ett gisslandrama där vi kvarhölls (dock ej mot vår vilja).

Sambons kusinbarn fyller år i veckan som kommer så vi blev inbjudna på middag. Det skulle dessutom komma gäster så jag fick låna kläder inför festmåltiden. Tur var väl det med tanke på att jag hade cykelbyxor, löpartights och cykeljacka.

Det blev en riktigt trevlig eftermiddag som alltid i detta sällskap med mycket god mat och många härliga skratt.

tårta

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tankar på “Söndagen 13/3”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: