Cykelhelg

Denna helgen blev en riktig cykelhelg. Totalt 126.87km på 2 dagar. Igår lördag cyklade jag och en kompis 64,11km i solen till gråbo där vi fikade hemma hos min pappa. Sedan förenades vi med sambos och vänner för en bit mat och fika i stan. Idag söndag så blev det en tur med HCK upp till kungälv. Även det i ett riktigt skönt vårväder och trevligt sällskap.
hisingens cykelklubb
nishiki cross

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

9 tankar på “Cykelhelg”

  1. Jag hade kramp i bena (hamstringen) i backarna sprang som en krum gammal gumma ! Men jag överlevde och fick motivation på köpet !

    Min cykel har jag inte ens dammat av i år ! Kanske man kunde cykla till gymmet någon gång. Vi får väl se !
    Du är duktig !

  2. Jo det funkar kanon med filéer, men det behövs lite extra fett då så att rotsakerna inte bränner fast eftersom filéerna är magrare än klubborna. Sen får man väl tänka på att sätta in filéerna lite senare eftersom de inte behöver lika lång tillagningstid som rotsakerna. =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: