4 påskharar på väg till Danmark

Snart bär det iväg. Dock inte på cykel men med tåget. Vi är 4 påskharar som kommer att ta en weekend i den Kongelige hufvudstaden Køpenhavn. Det blir ett par dagars träningsvila i och med detta men vi kommer allt avverka en del promenader.
påskharar

Igår blev det en trevlig ”Tjôtrunda” med HCK. Vädret var fantastiskt och det var inte mycket till vind förutom på ett par fåtal ställen. Tyvärr hade jag inte stängt av cykeldatorn när jag cyklade hem från jobbet så jag fick varken distans eller korrekt snitthastighet. Men det borde vara runt 40km med en snittfart på >25.

Denna veckan enligt funbeat:
tidcardiotillfällen

Så vill jag passa på att önska alla en riktigt glad påsk!
tupp

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tankar på “4 påskharar på väg till Danmark”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: