Hisingen runt – Motionslopp på cykel för alla

Ta chansen att få vara med om en unik upplevelse med målgång på en riktig racerbana arrangerat av Göteborgs trevligaste cykelklubb. hisingens cykelklubb

Den 15 maj går motionsloppet Hisingen Runt av stapeln för 35:e gången. Start- och målplats är STCC-banan på Bananpiren i centrala Göteborg. Banlängderna ligger på 50, 100 och 150 km. Det kommer även att finnas arrangemang för hela familjen med cykling i närområdet av Bananpiren.

Hisingen Runt är motionsloppet på cykel för alla – både elitcyklister, glada motionärer samt livsnjutande cyklister deltar i loppet. Så för dig som vill betrakta hisingen, om du behöver lite extra mil i benen inför vättern eller vänern runt eller om du vill delta i tipscyklingen ”Gissningen Runt” med korvgrillning är detta motionsloppet för dig.

Valfri cykel får användas, dock får cykeln inte ha täckta hjul eller så kallad tempobåge. Godkänd hjälm skall bäras. Vanliga trafikregler gäller och funktionärers anvisningar skall följas. Längs banan finns depåer med vatten, sportdryck, bananer, saltgurka och bullar.

Efteranmälan och nummerlappsutdelningen på Sportson Backaplan onsdag, 11/5, torsdag 12/5, kl 16 – 18 och lördag, 14/5, kl 11 – 14. Dessutom kan man göra en efteranmälan vid startplatsen från klockan 07.00 till 09.00 under dagen för loppet.

Alla deltagare får en medalj vid målgången. Dessutom lottas fina priser från HCK’s partners ut.
Gör som mängder andra motionscyklister – cykla Hisingen Runt.

Bansträckningar
Gissningen runt 9km
Södra delen
Norra delen
Södra delen är den som 50 och 100 km cyklar 1 gång och 150 km 2 gånger.
Norra delen cyklas 1 gång av 100 och 150 km.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: