Västkusteffekten?

Ja man har hört talas om västkusteffekten (växthuseffekten) länge och hur varmt det skall bli. Men jag vet inte om det gjort lika stora missberäkningar på detta området som SMHI gör nästan dagligen.

För rätta mig om jag har fel men speciellt varmt är det inte och regnet det bara öser ner oavsett vad SMHI säger. Den här killen kan intyga att det var lite vått underlag på vägarna.

Själv har jag varit på semester i centraleuropa där man kan förvänta sig sol och värme. Men även där lyste solen med sin frånvaro. Så mina planerade löprundor blev relativt få. Det fanns helt enkelt ingen motivation när vädret var som det var. Så fem veckor i dekadens som satt ordentliga spår. Dock kommer jag få lite bättre träning i år till Kungsbacka Gran Fondo nu på söndag och Göteborgs Midnattslopp nästa vecka än som det var förra året. Det är bara att cykla varje dag till och från jobbet samt att se till att haka på eftermiddagsturen på Torsdag med Hisingens Cykelklubb.

Man kanske skulle bli meteorolog så behöver man inte göra något vettigt alls på dagarna och bara ägna sig åt träning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

2 tankar på “Västkusteffekten?”

 1. Tjena Christer!

  Semester är en utav anledningarna till den absoluta frånvaron från bloggen.
  En annan är fullkomlig brist på intresse att fortsätta med den (iaf på ett bra tag framöver).

  Därför tänkte jag kolla på du möjligtvis har FB?
  Har lagt till många utav de jag haft kontakt med över bloggen där för att slippa tappa kontakten med alla härliga människor man ”lärt känna” genom detta medel. =)

  Lägg till mig om du vill, antingen genom nämnet Christian Cookie Johansson (haha, fråga inte om mellannamnet där haha).. eller genom mailen: christiandavidjohansson@gmail.com

  Ha det bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: