Stundande motionslopp

Nu på söndag 110821 är det Gran Fondo i Kungsbacka som gäller. Jag skall cykla Medio Fondo som är en distans på 84km. Denna veckan har jag cyklat en omväg till och från jobbet för att få så mycket träning som möjligt. Detta då jag inte cyklat så mycket som en meter på 5 veckor.

Nästa vecka på lördagen 110827 är det Midnattsloppet i Göteborg. Så från måndag får det även tränas lite löpträning.

Förra året så var dessa två lopp samma helg och jag hade dessutom inte tränat så mycket som en sekund för något av dem under semestern. Det ledde till att jag var tvungen att bryta Gran Fondon som var dagen efter Midnattsloppet.

I år har jag som sagt inte tränat mycket mer men jag hoppas att denna och nästa vecka kan väcka liv i den träningen som jag lagt hela våren.

midnattsloppet, gran fondo

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “Stundande motionslopp”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: