Gran Fondo Kungsbacka (Medio Fondo)

Revanch på förra året då jag var tvungen att bryta loppet. Detta året klarade jag det utan nämnvärd träning med ett rullsnitt på strax över 26km/h och med tanke på banprofilen och att jag inte hade någon draghjälp vid något tillfälle är jag riktigt nöjd.

Alla backar besegrade och meterologerna hade denna dag fel till vår fördel.

Faktaruta
Sträcka 84.91
km
Varaktighet 3 h 12 min
Hastighet i snitt 26.4
km/h
Hastighet max 64.1
km/h
Puls medel 139
bpm
Puls max 179
bpm
KCal 1766
Kadens medel 77
Kadens max 110

gran fondo kungsbacka

Passar på att länka till en låt som mina öron verkligen uppskattar just nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tankar på “Gran Fondo Kungsbacka (Medio Fondo)”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: