Hjälp mig att hjälpa

Ride Of Hope och Team Rynkeby är 2 otroliga grupper. Bägge cyklar till förmån för barncancer.

Om du sponsrar mig och jag får ihop tillräckligt med pengar så kommer jag att cykla med dessa gäng för insamling till barncancerfonden. Får jag inte in tillräckligt med pengar doneras allt hit.

Om du inte är intresserad att sponsra mig men vill donera pengar direkt till barncancerfonden kan du göra det genom att klicka här

ride of hope

Hjälp mig också att sprida dettaså möjligheterna blir större och att vi tillsammans kan hjälpa till med en god sak.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

5 tankar på “Hjälp mig att hjälpa”

 1. Halloj!

  Kul att se att man är saknad.. 🙂
  Har ingen motivation alls just nu, för någonting.. Bloggen är så gott som nerlagd, träning o kost likaså.. Hamnade tillbaka i gamla spår under semestern och har ganska nyligen börjat jobba heltid så har inte samma tid o ork längre.. Körde dock igång med ”operation minska kolhydrater” igen igår, får se va som händer..

 2. Hej!
  Vilken sin sak att göra! 🙂

  Sv: Tack för kommentar! Ja, det är mindre roligt när man känner benhinnorna göra ont. Hur hjälper det att stretcha vaderna? Jag är väldigt överrörlig och har svårt att stretcha då jag kan töja alla leder väldigt mycket. Har du något tips?

  Ha det gott!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: