Midnattsloppet Göteborg 2011 med Tapas-uppladdning

Igår kväll var jag och min sambo hos en riktigt god vän och åt tapas. Tapasbjudningen föranleddes av att värdinnan fyllde år så det fanns gott om trevliga människor och god mat. Vilket då naturligtvis resulterade i en mycket lyckad eftermiddag som det kändes trist att lämna.

Och så har man sprungit midnattsloppet i göteborg (69 minuter). Ett riktigt trevligt arrangemang med härlig stämning. Det enda som vart smolk i bägaren var att det fanns inget att äta i målfållan men det löste sig. Bytte skosnören för detta tillfället till blåa som jag köpt på Stadium till förmån för barncancerfonden.

Jag kommer även att skänka 15kr till cancerfonden då jag sprungit blodomloppet (5km) och nu midnattsloppet (10km). Dessa 15 kronor kommer skänkas till insamlingen 1 krona per kilometer.

År 2007 diagnostiserades över 50 000 nya fall av cancer i Sverige. Uppskattningsvis kommer var tredje person att få en cancerdiagnos under sin livstid. Tillsammans kan vi samla in pengar så forskningen kommer frammåt. Läs mer på www.1krkm.se hur du som löpare kan bidra till forskningen.Även har jag planer på att cykla för samma goda sak, läs mer i inlägget Hjälp mig att hjälpa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “Midnattsloppet Göteborg 2011 med Tapas-uppladdning”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: