Mjörn runt 2011

Ja då har man cyklat Mjörn Runt och fått den dyraste plaketten. 350.- kostade motionsloppet och för det fick man eh ja just det en plakett som sagt. I och med att jag inte gjorde något depåstopp samt att det inte ingår någon mat efter loppet så var det väl plaketten jag betalade för.

Men vänta nu, när jag köpt varmkorv och ätit den så gick jag och kompisen för att se om vi vunnit något på startnumret. Där vann jag en batteridriven skruvdragare så det kanske var den jag betalade för.
skruvdragare

Vad tror ni, var det skruvdragaren eller plaketten som jag betalade för?
plakat

Banan enligt Garmin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 tankar på “Mjörn runt 2011”

  1. Troligtvis plaketten fast jag gissar på att loppet inte dök upp och skötes av sig självt. Finns nog ett gäng personer med utgifter och engagemang bakom. Dom som GJORDE plaketten ville nog tjäna pengar dom också för den delen..

    • Alla andra cykellopp som jag deltagit i bjuder på pastasallad eller pasta med gryta eller liknande efteråt. Även på de loppen får man plakett och/eller medalj. Att man på Mjörn Runt dessutom valt att prioritera tidtagning med chip istället för mat efteråt är väldigt konstigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: