Personlig träning gratis

Gratis personlig träning på SAFE hösten 2011!

Kom i form med upplägg från en PT (personlig tränare) Genom att skicka in intresseanmälan finns möjlighet att få en timmes gratis personlig träning.

Nu har du den fantastiska möjligheten att boka in en gratis PT timme med en av SAFE:s blivande personlig tränare.

Som gratiskund under PT praktiken hjälper du till att öka tryggheten för framtidens personliga tränare i att möta och träna kunder. Praktiken är det sista steget i yrkesutbildningen till pesonlig tränare på SAFE, innan examination.
För dig som är nyfiken på våra utbildningar, finns även vår utbildningskatalog att hämta.

family guy personlig träningNär:
27-28 oktober Göteborg
11-12 november Stockholm
20-21 november Malmö
14-15 december Stockholm

Tid:
08.00-19.00

Vad:
15 min träningsplanering och 45 minuter träning med egen personlig tränare

Anmälan:
Du anmäler dig genom att maila ditt namn, ålder och en kort beskrivning om din träningsbakgrund (saknar du träningsbakgrund går det bra att skriva nybörjare). Du kan även skriva ned vilken dag och tid som passar dig bäst, så ska vi försöka att tillgodose dina önskemål.

Mer info på denna sidan

safe personlig tränare

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Personlig träning gratis”

  1. sv; ja det var en fantastiskt upplevelse! Jag tror egentligen inte höjdrädlan är ett lika sort problem som du tror, du är på en sådan höjd att du tappar avstånduppfattningen 🙂

  2. Har tänkt en del på personlig tränare. Inte för att jag behöver utan för att jag känner några som har pluggat till det. Och det har fått mig till att fundera på för- och nackdelar med det, att ha en sådan alltså. Men främst på fördelarna. För kanske, och förhoppningsvis, får det vissa människor att fortsätta med träning som, om de inte hade haft en personlig tränare hade slutat..

  3. Är grymt nöjd med min PT. Köpte ett PT-program och gick under 2 månader ner 10 kilo och genomgick en procentuell förändring på nästan 35 % (muskelmassa, fettmassa, omfång, vikt etc – fattar inte exakt hur den där beräkningen går till). Framförallt kom jag igång med träning (hade aldrig tränat förr) och fick en mer balanserad kosthållning och ett år senare har träningen blivit en del av min vardag. Min PT var otroligt peppande.

  4. Svar på din kommentar hos mig:
    Locket skruvas inte på helt eller så blir det fel på skruvat så man får hela innehållet över sig. Börjar tröttna ordentlkigt på att spilla ut mitt protein över mina kläder. Vet fler som har problem med den shakern också…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: