Tillskott vid träning

Vad skall man äta innan, efter och i vissa fall under tiden man tränar? En fråga som många frågar sig och många har åsikter om. Är det lätt träning någon gång i veckan är det inte så nödvändigt att tänka på något annat än varierad kost. Dock är det aldrig fel med återhämtningsmål senast 30 minuter efter avslutat träningspass oavsett träningsnivå.

Tränar man däremot hårt flera gånger per vecka är det dags att fundera på träningskosten. Therese på bloggen Stay Fit tipsar om detta i ett inlägg. Hon tipsar också om kreatin och de positiva effekter som det har på träning.

Innan Träning
Kreatin (Creatine Complete Extreme från GymGrossisten)
498.- / 249.-

Under Träning
Aminosyror (BC + EAA från GymGrossisten)
179.-

Efter Träning
Gainer (Gainer Pro från GymGrossisten)
369.- / 279.-

styrkelyft träning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

10 tankar på “Tillskott vid träning”

  1. Har alltid en proteindrink med mig, som jag tar efter träning innan jag äter en riktigt mål med mat när jag kommer hem! Riktigt bra blogg btw 🙂 Hit lär jag komma tillbaka fler gånger!

  2. Kanona med lite tips om bra läsning :=) Är ju en riktig djungel där ute. För första gången på 12 år har jag snart klarat mig utan kosttillskott. Känner dock att jag är i behov av det nu, så man håller sig frisk och får ut max av träningen – såklart ;o)

    Ha en bra måndagskväll!

  3. Haha, näe så länge jag har gått på Zumba, (ca 1 år) så har en karl varit med på ett pass, när vi gick åt vänster gick han åt höger. Sen kom han aldrig mer:D

  4. Ja, det är en djungel, och det finns många som har väldigt mycket pengar att tjäna på vår hets om kosttillskott!….

    SV: Tekniken fokuserar jag på alltid iofs! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: