Bra samlingssida för träningsbloggar

Tänkte bara tipsa lite om en ny webbsida som jag har hittat på nätet. Styrketräningsprogram – din guide till träning på nätet. Webbsidan riktar främst in sig på styrketräning som träningsprogram, deff och bulk men tar även upp ämnen om t.ex. muskelbyggning och löpning m.m. Du kan lära dig saker som hur du ska träna för att få större muskler eller bli starkare under specifika träningsprogram. Det finns tips på vilka kosttillskott som kan vara lämpliga att ta och när men även vilken du kan stå över. Finns även en kategori för hur du kan gymma med kroppen eller hur du bäst ska börja styrketräna hemma.

Så ta och checka in den tycker jag. Särskilt om du driver en egen träningsblogg eftersom du då kan lägga till din träningsblogg, skriva vad den handlar om och lägga till ditt rss-flöde och länka tillbaka till din blogg för att kunna få ännu mer besökare. Det har jag redan gjort.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: