Återhämtningspass from hell

återhämtningspass på cykel from hellImorse var tanken att det skulle bli en lugn tur på ~23km innan jobbet. En sådan där mysig tur där man bara trampar ut och har det trevligt på cykeln. Med 588 dubb på däcken och 10m/s blev det det motsatta. Det var till och med att man fick ta i när man åkte utför. på vägen hem hade vinden bestämt sig för att det inte skulle bli någon återhämtning då heller. Sällskapet gjorde dock att det blev en trevlig tur i den meningen. Totalt blev det 45km cykling idag.

I lördags däremot var det en mysig tur i skogen där träden gav lä till den vind som fanns då. Fem stycken småleriga personer som fick både trevlig cykling och en god fika (i äkta HCK-anda).

Söndagen bjöd på 180 minuter spinning som verkligen dränerade mig på all energi. Totalt urlakad och matt kom jag hem för att bli bjuden på lussekatt av min underbara sambo. Efter lussekatten blev det vila för att sedan laga mat. Makaronilåda, Korv stroganoff och Köttfärssås blev det. Lika bra att laga mycket när man håller på så har man matlådor ett par dagar.


Cykelturen i lördags, Låten blev längre än klippet och dessutom hade jag inte satt kameran helt rakt. Nästa gång blir det test på styret igen men med annan vinkel än förra klippet.

Musik: F.O.C. III – The Right Number
Kamera: Camsports Evo
Redigeringsprogram: Openshot

Nej nu är det dags att göra sig i ordning för kvällens Indoor Walking.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: