Glöm LCHF, nu gäller LCHQ (snart kommer SFOT)

När det gäller de olika dieterna så börjar det likna TV-shops reklamer. Först kommer det ut en fantastisk produkt som redan någon vecka senare sågas på grund av en ny fantastisk produkt.

Fram till nu var LCHF en fantastisk diet. Men nu när LCHQ är här så bör man inte ens nämna LCHF. LCHF är rent ut sagt värdelöst i relation till LCHQ! Men inom kort kommer tyvärr även LCHQ vara ett minne blott. Då har en ny ännu bättre, ännu effektivare diet kommit.

Och så kommer det hålla på till jag fått genombrott med SFOT-dieten. SFOT är i och för sig inte en ren diet, mer en metod skulle jag vilja säga. SFOT står för Sunt Förnuft Och Träning.

Hittade bloggen Lev Starkt som jag anser har väldigt förnuftig syn på det hela.

Dieter och TV-Shop

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

16 tankar på “Glöm LCHF, nu gäller LCHQ (snart kommer SFOT)”

 1. Man blir ju lite trött på alla dieter som Aftonbladet och Expressen skriker ut som om det vore en ny sensation i kostvärlden. De flesta av mina vänner försöker sig på diet efter diet medans jag försöker få dom att förstå att äta balanserat och lagom är det enda livslånga sättet som både kropp och knopp mår bäst av.

 2. Sv: Gröten först, sen celsius 😉

  LCHQ – low carb high quality eh?

  Jag följer ingen speciellt diet. Jag har provat förut. Nu äter jag allt men med måtta, har lärt känna min kropp vad den behöver och skriver upp allt jag äter för att hålla koll och lura hjärnan att inte äta något sämre. Jag äter naturliga fetter, drar ner på kolhydrater men äter kolhydrater dagar jag styrketränar t.ex. Sen vill jag äta en tårtbit på ett kalas, då gör jag det!

  Lchf testade jag också förut men mådde inte bra av fettet, det var så mycket fett. Kändes jätteäckligt.. Nu äter jag det jag mår bäst av helt enkelt och det fungerar bäst i längden.Kostlära for life.

 3. Kanske ska döpa den till indisk gröt och lägga ut på receptsidan haha… 😛

  Kärt barn har många namn så nu kanske jag heter Melker då… 😀

  Dessa bokstavskombinationer… 😉

 4. Sv: ja det är verkligen skönt att ha en hemma nu så kan jag köra pass hemma istället för att stressa till pass på gymmet som jag inte hinner med. Och perfekt styrketräning också 🙂

 5. Mmm… det är väl som datorer. Innan de ens kommit ut på marknaden har det kommit något nyare. Att kvalitén på olika näringskällor spelar roll, känns ganska uppenbart. Fortfarande så tror jag att folk i allmänhet har för dålig koll på bra/dåliga kolhydrater/fetter.

  Hoppas du har en fin fredag 🙂

 6. Instämmer till 100% – tycker att det vilar något närapå sektliknande över de där dieterna. Om du utesluter en viktig del av en naturlig kost är det väl klart att det får konsekvenser, t ex viktnedgång, men att utesluta något helt är ju knappast kul och inte ens meningsfullt så länge du förbrukar vad du sätter i dig. Läste nånstans att i slutändan blir allt glukos ändå… Äh, spring mer än du äter – då kan du äta vad du vill. I mitt fall har det funkat; blev av med 13 kg på tio veckor genom att reglera kaloriintag och börja träna och sluta röka. Det var ca ett år sedan och jag är övertygad om att så länge jag fortsätter träna, så funkar det jag äter; dvs precis vad jag vill… Har legat still i vikt sedan dess.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: