Dagens träning

Idag tänkte jag köra styrketräning på Sportlife Backaplan. Men istället valde jag att laga mat och att sedan köra lite träning hemma. Kändes skönt att köra med lite vikter som omväxling till all cardio. Ni som följer mig på funbeat eller twitter har säkert förstått att det blir en hel del spinning för min del.

På tal om twitter så fyller jag ett år på twitter idag, grattis mig 🙂

Men nu var det träning detta inlägg skulle handla om och inte sociala medier!

Då jag har både skivstänger och hantlar hemma så körde jag biceps och triceps idag. Imorgon funderar jag på roddintervaller samt ben, rygg och magövningar. På torsdag är det cardio igen i form av 90 minuter spinning.

hantlar styrketräning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: