Träningslägret i Laholm ett startskott för vätternrundan

I helgen var man på träningsläger i Laholm. Ett underbart läger med lite mer än 70 likasinnade som skulle cykla runt och över hallandsåsen. För min del blev det ca 170km cykling innan jag fick bryta för förkylning 🙁

Men gemenskapen och den cykling som blev gjorde helgen till ett toppenläger. Nu hoppas jag att förkylningen snabbt går över så man kan komma upp i sadeln igen och träna.

träningsläger laholm 2012

Tanken är att förutom vanlig träning även köra några ”Brevet”-lopp för att få lite distanser inför vätternrundan. Även köra motionslopp som Hisingen Runt (som funktionär veckan innan), Kexrundan, Orust Runt och Nationaldagsloppet.

Till påskhelgen kommer jag att avsluta tävlingen om träningshandskar så ta chansen nu. Och på tal om tävling så är jag själv med i en tävling om att få gainomax som sponsor inför och under vätternrundan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

2 tankar på “Träningslägret i Laholm ett startskott för vätternrundan”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: