Göteborgsklassikern i GP

Ni missade väl inte gårdagens GP som handlade om Göteborgsklassikern? Magnus Carlsson intervjuvade mig inför Hisingen Runt som är ett av de tre delmomenten i Göteborgsklassikern.

Jag träffade Magnus och fotografen Jonas Lindstedt för två veckor sedan utanför Hisingens Cykelklubbs lokal på Arvid Lindmansgatan 25. Där ställde Magnus en del kompletterande frågor utöver dem han ställt på telefon tidigare. Sedan lurade jag iväg dem till en hästhage vid Björlandavägen på Hisingen. Där cyklade jag i cirklar och fram och tillbaka medan Jonas kamera smattrade som en kulspruta.

Vi pratade naturligtvis om Hisingen Runt och de övriga delmomenten (Göteborg simmet & Finalloppet) i Göteborgsklassikern. Men även om min egen resa och viktnedgång de senaste åren, Göteborgsvarvet och Vättern Runt.

Resultatet av detta kunde man som sagt se i gårdagens GP. Och vill man veta mer om mig finns det att läsa här.

christer göteborgsklassikern

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tankar på “Göteborgsklassikern i GP”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: