Resultat Göteborgsvarvet och funktionärsrunda Hisingen Runt

Göteborgsvarvet i siffror för startnr 65754
5K 00:32:48
10K 01:04:57
15K 01:41:11
20K 02:21:20
Mål 02:30:29

Jag är verkligen nöjd med tiden och formen eftersom jag inte löptränat mer än ett lunchtillfälle sedan nyårsafton. Skall försöka se om man inte kan få tag i någon form av fotografier eller liknande att publicera också.

hck funktionärer
Bild på funktionärer från Hisingens Cykelklubb under varvet lånad från GT

Nu skall jag göra mig i ordning för dagens distansrunda på cykel. Det blir en rekningsrunda för att kontrollera banan för Hisingen Runt som går Söndagen 20 Maj och arrangeras av Hisingens Cykelklubb. Det är en gren som jag tränat desto mer på i år. Hittils har jag registrerat 1977km på cykel utomhus plus en del spinning. Så jag börjar bli mer och mer sugen på den första Vätternrundan nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: