Hur mixar du dina smoothies, proteindrinkar, soppor…

Tävlingssugen?
Tänkte väl det!
Var med och tävla om en handmixer genom att vara med i denna tävling.

Vinnaren får en handmixer från Whiteaway.se av märket Philips

För att vara med och tävla – Följ intruktionerna nedan:
1. Gå till Wellnessfights facebooksida. Om du inte redan gillar Wellnessfight på facebook, så gör det genom att klicka på ”gilla”-knappen.

2. Gå sedan in i detta inlägg och ge bästa receptet där man behöver en stavmixer samt en kommentar om varför just DU ska vinna en handmixer från Whiteaway.se av märket Philips.

Vinnaren utses 16.00 Söndagen 10 Juni och meddelas via facebookmeddelande på http://www.facebook.com/wellnessfight!

Låt fantasin flöda & lycka till!

Philips stavmixer HR1615

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Hur mixar du dina smoothies, proteindrinkar, soppor…”

 1. Finns flera tillfällen då jag behöver en stavmixer men inte har en!
  Ett ganska roligt recept när en stavmixer behövs är till kalorisnålare brownies jag brukar baka.
  I det här receptet behövs 1 mosat äpple med hjälp av en stavmixer. (Jag river då jag inte har nån) Sen farinsocker, olja, mjöl, äggvitor och kakao.

  Jag vill vinna för att jag är en ”lantis” och har långt till stan, är även studerande och har dåligt med pengar så därför har jag varken tid eller pengar till att köpa nått sånt här till mig själv även fast det är en ganska enkel sak.

  Har följt alla steg så gott jag kan och nu hoppas jag bara på tur ! 🙂
  Jag kommer alltid följa din blogg på bloglovin, den är så bra!!

 2. Jag skulle göra min absoluta favorit smoothie! Nämligen en morotskaks-smoothie 😀 den mixer jag har -en som jag fick gratis med någon tidning, typ ellos, för en himla massa år sedan- är liksom… inte så bra. Det luktar bränt direkt och för det mesta fastnar allt i mixern utan att faktiskt mixas…
  Såhär gör man i alla fall smoothien (om man har en fungerande mixer, hehe):

  1 banan, skuren i slantar och fryst
  1 kokt morot (shoppa upp i slantar och koka någon minuter, går jättesnabbt!)
  1,25 dl mjölk
  1 tsk kanel
  lite malen muskotnöt
  lite malen ingefära
  1/2 tsk vaniljpulver

  bara att mixa och toppa med lite kanel – så himla himla god!

  Jag skulle verkligen jättejättegärna vinna den här mixern, matlagning är näst efter träning mitt största intresse och jag har laborerat fram många fina recept senaste tiden. En fungerande stavmixer skulle göra det möjligt för mig att experimentera mer i köket! Jag har redan nu idéer om cheesecake’s med nötbotten (stavmixer högst nödvändigt) (ja, jag har provat utan och nej det blev INTE bra haha) diverse olika krämer och röror.. åh.

 3. hej!
  Jag använder vår mixer till smoothie, soppor, pesto, bärglass m.m. men den har börjat låta konstigt och ibland funkar den inte helt så jag hade verkligen viljat vinna en ny:D
  mitt bästa recept är en pesto med rostade solrosfrön istället för pinjenötter eftersom jag är nötallergisk. Jättegod att t.ex. blanda i pasta, bulgur, potatissallad, bre på ugnsbakad fisk, blanda med creme fraiche till sås m.m.

  Pesto med solroskärnor

  1 krukor basilika
  20 gram rostade solroskärnor
  1 vitlöksklyftor
  1 dl riven parmesanost (västerbottenost går också bra)
  4 msk olivolja
  ½ tsk salt

  Lägg basilikablad, solroskärnor, vitlöksklyftor och parmesanost i en mixer. Kör till alla ingredienser blandat sig. Tillsätt därefter olivoljan i en tunn stråle. Smaka av med salt. Klart!

  /Sara 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: