Nationaldagsloppet 2012 [x]

Ja då kan man bocka av Nationaldagsloppet även i år. Dagen till ära hade jag en Sverigekepa under hjälmen.

Inte heller i år svek vädret, mestadels sol och relativt okey temperatur som mot slutet var rent skönt. Denna rundan såg jag till att inte göra några stuntinsatser utan kom hel och ren i mål där det vankades god mat.

Den nya sträckningen var riktigt trevlig och bjöd på en del härliga backar. Kändes som ett bra delmål till vätternrundan och ytterligare ett ypperligt tillfälle att använda sig av Gainomax produkter. Tack till arrangörerna för ett bra lopp.

i do my own stunts

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “Nationaldagsloppet 2012 [x]”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: