Upprörda känslor om Pommes i London

OS-besökare som vill få sig en enkel bukfylla i form av strips och ketchup får tänka om – om de inte hittar en McDonalds. Mc Donalds bygger upp ett gigantiskt snabbmatshak i London temporärt för OS. Anläggningen kommer att kunna betjäna 1200 kunder i timmen. Samtidigt förbjuds samtliga snabbmatsförsäljare i området att sälja Pommes Frites om det inte serveras tillsammans med den engelska nationalrätten friterad fisk i tidningspapper (Fish and Chips).

Det är inte bara McDonalds som skaffat sig fördelar. Även kreditkortsföretaget Visa har fått göra lite som de vill. Enligt Daily Mail ska 27 bankomater som accepterar andra kort plockas bort från OS-arenorna och ersättas med blott åtta bankomater som bara tar Visa-kort. Man kommer också endast kunna betala med Visa-kort eller kontanter vid kiosker och liknande.

När man tänker efter (man behöver inte tänka så hårt) så känns det fel att just Mc Donalds, Cadburys choklad och Coca Cola är sponsorer för ett sportevenemang.

french fries

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke på “Upprörda känslor om Pommes i London”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: