Provar Bontrager Aura 5 demohjul från Bikeplace

Just varit ute och testat Bontragers Aura 5 på en distanstur med Hisingens cykelklubb. Hjulen är ett par demohjul som jag fått låna av Bikeplace och troligen blir ersättare till mina American Classic 420 Aero 3.

En riktigt underbar tur med gofika på Kungälv Kode Golfklubb.

Nyligen har jag också testat tubdäck på Novatecs kolfiberhjul från Prime Cyling när vi cyklade i Båstad tillsammans med bland annat Benny Sonesson med Åstorps CK och delar av Refero Elite Cycling Team. Riktigt kul att testa tub under ”kontrollerarde former”. Då vi hade följebil behövde jag inte oroa mig för punktering eller andra tekniska problem.

Hjulen
bontrager aura 5

Var också tvungen att kitta mig med nya fräscha flaskor så man slipper cykla törstig.
bikeplace vattenflaskor

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: