Lägre pris på hjulklapp till och med nyår

Vill du ge bort en upplevelse eller en utmaning? Köp ett presentkort till något av Hisingens Cykelklubbs motionslopp. Du kan välja mellan Hisingen Runt (~50km) & Västkusten runt (~130km eller ~270km).

presentkort

Billigare anmälningsavgift

Passa på innan årsskiftet så blir anmälningsavgiften lägre. Fram till nyårsafton kan du spara upp till 400.-.

Boende

Varför inte slå på stort och samtidigt boka boende i samband med presentkortet. Genom Scandic och Liseberg har motionsloppen fått till extra bra erbjudanden så du eller presentens mottagare är ordentligt utvilad till loppet.

Läs även andra bloggares åsikter om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “Lägre pris på hjulklapp till och med nyår”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: