Vikttyp

Hos Kilojakten hittade jag detta test som skall visa vilken vikttyp man är. Mitt resultat blev:

Flest B: Kaxiga Klara
Grattis! Du har redan kommit långt i dina tankar på att börja ett mer hälsosamt liv. Du är redo att nu också ta tag i vikten på allvar. Ett varningens finger är dock att inte ha för höga förväntningar. Ibland tar det längre tid att nå målen och då gäller det att ändå orka hålla modet uppe. Du kan också verka säkrare än du faktiskt är. I hemlighet är du rädd att göra bort dig. Du tycker att det är töntigt att gympa till musik, i själva verket är du rädd för att tappa takten – och ansiktet. Svälj stoltheten och våga fråga instruktören. Det har hänt mycket sedan du var i högform. Lösningen för dig: Våga göra fel och snedsteg ibland. Någon gång ibland får du unna dig saker också. Det kan vara ett sätt att hålla motivationen uppe. Och det ska vara något som just du tycker är lyxigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

2 tankar på “Vikttyp”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: