Box på Backaplan

boxhandskarJa det vill säga Box Impact på Sportlife Backaplan med Iman. Ett grymt pass som alltid varieras allt från uppvärmning till stretch. Denna träning uppskattar jag otroligt mycket men är kämpigt på samma gång. idag var jag helt slut under och efter träningen men Iman, träningskompisen och musiken fick mig att ge allt jag hade. Mina 90 sista aktiva sekunder matade jag allt vad jag hade till denna låten.

Så idag blev det 2 pass om man räknar med morgonens Indoor Walking som också det är ett svettigt cardiopass. Denna gången var det en inhoppare då Emil befinner sig i Stockholm. Instruktören genomförde ett mycket bra pass och passet var laddat med rock plus hårdrock vilket hon självklart får extrapoäng för.

För dig som har möjligheten och ännu inte testat så vill jag ”slå ett slag” för Box Impact och Indoor Walking.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tankar på “Box på Backaplan”

 1. Såg att du hade länkat till min hemsida, kul och tack!!

  Ja, ofrivillig vila är inte kul.. men bara att gilla läget och vila. Men det har gett mig på perspektiv och fått mig att återigen uppskatta mitt idrottande lite mer!

 2. GRYMT!
  Boxning är ju skitroligt!
  Att man dessutom kör mot någon, – och har en peppande instruktör är underbart!

  Hoppas Träningsvärken är påtaglig!
  Bästa starten på veckan!
  Kram

 3. Älskar också att träna till hårdrock, finns inget som är mer taggande! =)

  Pomelon och sweetie:n är släkt med grapefrukten, så de smakar båda väldigt likt grape, aningen sötare bara och lite mindre beska.

 4. Har testat indoor walking en gång med emil o den var så jävla bra så jag vågar inte testa det igen (ifall ngn annan instruktör inte är lika bra som emil)…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: