Hästkur

Ligger i soffan och testar att blogga mobilt. Funkar rätt bra känns det som. Dessutom i princip den aktivitet jag klarar. Fick en vitaminbomb av min underbara sambo bestående av citron, apelsin och honung. Den hästkuren kändes direkt kan jag säga. Innan det har jag ätit ingefära och vitlök som snacks. Vaknar man frisk imorgon tro?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

4 tankar på “Hästkur”

  1. Tar du dagliga doser av antioxidanter? Speciellt när man tränar mycket som du förbrukar kroppen mer antioxidanter och immunförsvaret kan bli lidande om du inte ser till att boosta upp det! ett annat tillskott är Kolloidalt silver, som är ett naturligt antibiotika utan några biverkningar. Man kan ta det som ett förebyggande tillskott varje dag eller om man vill, när man börjar känna första symtom att man börjar bli sjuk, så tar man en kur!
    Jag kan inte komma ihåg sist jag var förkyld eller sjuk, det var så många år sedan….
    Krya på dig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: