Träningssugen

Överallt i radion är hon, september med sin örontortyr. När det kommer plågor som denna brukar jag ofta börja byta ut ord så det blir mer uthärdligt att knäppa på radion. Jag befinner mig som sagt 1000km från mitt gym och har kört lite hemmaövningar med hantlar, träningscykel, wii och bowling (på riktigt) men saknar endå ett redigt styrkepass på gymmet.

Nu låter det som jag är värsta biffen vilket jag absolut inte är. Troligen klenast på gymmet men endå det finns ett stort träningssug.

Så här kommer min text på septembers mikrofonlåt.

Ja, jag tränar på från undergroundnivå
siktar mot toppen så långt jag kan nå
Åh jag, kommer in tränar hårt i sportlifesterräng
det är pumpen jag vill åt jag är, jag är

Träningssugen
Jag är
Träningssugen
Jag är
Träningssugen
Träning

sportlife

Samtidigt skulle jag vilja stanna en vecka till då jag inte haft möjligheten att träffa alla. Dessutom är det aldeles för sällan vi träffas på grund av avståndet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

2 tankar på “Träningssugen”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: