Min dag 2011-03-02

Min dag började med en cykeltur till jobbet. En i vanliga fall en ganska händelsefattig men trevlig upplevelse. Dock var 2 cykelbanor avstängda varav jag kände till att en av dem var det. Så glad i hågen och ovetandes om det hinder jag hade framför mig började jag cykla tänkt sträcka.

När jag kommit en bra bit ser jag att även den som sagt är avstängd och började följa pilarna som hänvisar cyklister och fotgängare. Det resulterade i en omväg på ca. 5km vilket inte är farligt då man får ännu mer träning ;).

Vad som däremot irriterade mig var att vid ett ställe började det plinga för bomstängning och jag stannade. Bommarna gick ner och där stog jag i 10 minuter innan bommarna fälldes upp. Antingen var jag oerhört ouppmärksam eller så var det ett ljudlöst transparent spöktåg som gled förbi för jag såg inte ens ett lok. Vissa partier under vägen var dessutom belagda med inlandsisen och ett lager slush puppie ovanpå så jag tog det rätt vackert på dessa ställen.

När jag lämnade jobbet insåg jag att jag hade dåligt med tid att hinna till spinningpasset som var bokat till kl 18:00. Hela dagen hade jag intalat mig själv att ta en annan väg hem för den bör bli snabbare. Och visst var den snabbare men inte tillräcklligt snabb och även den var belagd med blåis och ett lager slush puppie. Till slut kom jag fram till spinningpasset i alla fall och tog en proteinbar för snabb energi då jag inte hunnit äta hemma innan träningen. Spinningen leddes av instruktören Eyal som är helt grym. Riktigt kul att få köra pass med honom igen.

På söndag skall Eyal även leda vasalopps-spinningen på sportlifeanläggningen i Partille. Det skall bli riktigt kul och utmanande att köra ett 5-timmars spinningpass.

Eyal skall tävla i Athletic Fitness och behöver mycket pepp under resans gång så sätt igång och kolla in http://eyalmualem.com/

slush puppie

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Min dag 2011-03-02”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: