4 timmar spinning @ Sportlife Partille

Så då var vasaloppsspinningen avklarad.

Vi körde activio vilket är en pulsbaserad träning som är riktigt utmanande i vissa lägen. Samtidigt visades vasaloppet i direktsändning projicerat på en projektorduk. Passet började samtidigt som vasaloppet började klockan 08:00 och avslutades i och med att segraren Jörgen Brink gick i mål på 3:51:51.

Under passet serverades saltgurka, blåbärssoppa och smågodis för de som ville ha. Saltgurka och blåbärssoppan försåg jag mig av men jag hoppade över godiset. Däremot hade jag med mig 3 energibars som jag åt under passet. Dessutom drack jag 4-5 liter vatten och fyllde på med Enervit GT tabletter för att inte dränera kroppen på vitaminer och mineraler.

Förutom diverse att äta serverades det en hel del grym ”kadensmusik” också. Varje tramptag var enkelt att följa till alla beats som pumpade ut ur högtalarna. Enda låten jag saknade var Pendulums Witchcraft.

eyal
En av våra grymma instruktörer (Eyal) under det nästan fyra timmar långa passet.
Mer bilder på Eyals egna inlägg om passet.


Eyals videblogg om spinningpasset. (jag är väl dold i bakersta ledet)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: