Award eller utmaning

Therese har gett mig en BlogAward där jag skall avslöja åtta saker om mig själv. Känns mer som en utmaning men jag godtar den. Samtidigt skall jag passa vidare utmaningen till åtta andra bloggar.

Då jag redan avslöjat massor om mig själv i detta inlägget blir det inte lätt att komma på åtta nya saker.

1. Varje sommar åker jag och min sambo på utlandssemester till Kroatien. Min sambo är Kroat och hon har släkt där som vi hälsar på.

2. När jag påbörjat något går jag all in varje gång. Gäller både fritidsintressen som arbete.

3. Sport och framförallt lagsport är det tråkigaste som finns. Motorsport kan vara íntressant att titta på men inte Formel 1. Trots att jag är riktigt dålig på sport själv utövar jag det hellre än ser på det.

4. Jag är en riktig sucker för mat. Älskar all form av mat och tycker det är spännande att äta annorlunda mat. Intresset för mat gäller också matlagning. Det enda som jag verkligen inte tycker om är ugnsbakad falukorv.

5. Humor är ett av de viktigaste ingridienserna i livet för mig. All form av humor är egal bara det kommer från hjärtat och inte är rått menat.

6. Mina drömresemål är Nya Zeeland, Australien, Irland och Skottland. USA har aldrig lockat och inte så mycket Thailand heller. Dock är Thailändsk mat gudomligt gott.

7. Jag har koskräck. Antagligen något som vissa kommer ihåg från Kurt Olssons program när han ställde konstiga frågor till kändisar. Men hur konstigt det än låter så är det 5% av sveriges befolkning som känner obehag för levande kor. Däremot så samlar jag på komönster i alla former och även koformade porslinsföremål.

8. Jag har aldrig i mitt liv haft ett benbrott. Trots att jag ramlat och slagit mig på alla möjliga sätt har alla ben i kroppen alltid varit hela.

Jag passar vidare till

Eyal Sportlifeinstruktören som själv haft en otrolig viktresa och som även tävlar i Athletic Fitness.

Matilda Landsvägscyklist som verkligen skriver poesi om träning och livet.

Christian som är peppande och delar med sig av mängder av bra tips.

Sofie En kämpande tjej som har rätt inställning.

Lena Som haft en otrolig viktresa genom åren. Hejja henne.

Suzan Träningsfreak som jag följt sedan min viktresa började.

Peter Även peter har jag följt sedan länge. En man som verkligen gått i rätt riktning.

Eric Nykomling bland mina länkar som tillsammans med sin sambo kör ett race med träning och kost.

Titta in på fler av bloggarna jag länkar till på fliken bloggar.

bloggaward

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

5 tankar på “Award eller utmaning”

 1. Å tack för utmaningen och de fina orden 🙂 Men hur katten skall jag hitta massa saker som jag inte redan avslöjat? Jag berättar ju typ allt i bloggen… Det här tål att funderas på, så jag lägger upp utmaningen lite senare ikväll eller i morgon.

  Ha en bra dag! Kram

 2. Hmm har inte haft tid att fundera på det ännu men jag ska försöka svara på de frågorna men jag passar på att skicka vidare för jag är inte mycke för sådant.

  Men någon gång i veckan ska det väl bli av.
  Peter

 3. Shit, känner mig dum som totalt glömde bort ditt inlägg om Bloggawarden! Tackar och bockar ödmjukast för denna! =D Dock så har alla som jag typ känner i bloggvärlden redan tidigare eller PRECIS fått en och har svarat så jag ska imorgon göra ett inlägg för att hedra min award, dock utan att ”pass it on” av ovan anledning. =)

  Ha det bäst Christer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: