Nytt träningsschema och solskensturer

Nu är det mycket avvikelser från schemat i och för sig och anledningen beror så klart på bra väder, 2 hjul och pedaler. Men hur som helst så är detta det nya träningsschemat Träningsschema

Idag var det planerat att ta en tur till stan med cykeln och kika lite på Cykelcity. Sedan fikade jag och en kompis efter ett stopp på Bikeplace på det franska fiket bredvid Bikeplace. När vi sedan vände hemmåt tog vi med sambon på en tur till XXL i bäckebol.

Hon fick låna min nyinköpta Columbus-tröja och kompisens retro-racer för denna turen. När vi väl var klara på XXL tyckte jag att vi lika gärna kunde ta en fika vid Bohus Fästning så vi satte fart på pedalerna och styrde mot Kungälv.

Väl hemma sedan blev det lite grillad kyckling och avslappning. Klockan åtta på kvällen så ringde kompisen och det var dags att sätta sig på sadeln igen. Denna gången en kort snabb och trevlig tur till våra vänner i Helgered.

Så det blev en del cykling idag trots det lilla som var planerat.

bikeplaceCykelCityxxl

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tankar på “Nytt träningsschema och solskensturer”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: