Hisingen Runt #35

Nu på söndag 15 maj går motionsloppet på cykel Hisingen Runt av stapeln.

Själv cyklade jag banan i söndags tillsammans med ett stort glatt gäng. Banan bjuder på trevliga vyer och är för det mesta helt okey att cykla på. Dock har dessa 2 hårda vintrar tärt en del och skapat sprickor och hålor i vägarna. Hisingens Cykelklubb har framfört dessa ställen till trafikkontoret så vi får hoppas att kommunen kan åtgärda några skavanker innan söndag.

Om du inte missat att anmäla dig behöver du inte deppa, det finns fortfarande flera möjligheter att efteranmäla dig.

Efteranmälan och nummerlappsutdelning på Sportson Backaplan onsdag, 11/5, torsdag 12/5, kl 16 – 18 och lördag, 14/5, kl 11 – 14. Dessutom kan man göra en efteranmälan vid startplatsen från klockan 07.00 till 09.00 under dagen för loppet.

Rätt hyggligt cykelväder utlovas.

Banlängderna ligger på 50, 100 och 150 km. Det kommer även att finnas arrangemang för hela familjen med cykling i närområdet av Bananpiren (9km).

hisingen runt

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: