Cykellänkar för göteborgare

Cykelservice
Om du får problem med cykeln kan du vända dig till Göteborgs servicenätverk för cyklister. Där kan du pumpa däcken, köpa lagningsspray och få stöd och service vid andra små cykelmissöden.
Serviceställen för cykel

Pumpstationer
Att pumpa ett cykeldäck är ingen större utmaning, så länge man har en pump. Och det har man ju inte alltid. För att råda bot på det samarbetar Göteborgs stad med flera cykelaffärer, cykelreparatörer, organisationer och bensinstationer
Pumpstationer för cykel

Applikation till mobilen
Nu är det ännu lite enklare att ta sig fram med cykel i Göteborg.
Du hittar närmsta stället där du kan pumpa däcken, byta lampor eller serva cyklen på annat sätt.
Punkapp till iPhone och Android

Reseplanerare
Cykelreseplaneraren för Göteborgs kommun kan hitta en ”bästa” väg mellan två punkter med hänsyn till snabbhet eller säkerhet och beskriver resvägen med hänsyn till tid, längd, backighet, energiförbrukning och säkerhet.
Cykelplaneraren

Blandade cykellänkar
Blandade cykellänkar för olika situationer.

Skön cykelklubb
Om du har funderingar på att gå med i en cykelklubb för organiserade träningsrundor eller enbart för att cykla med glada likasinnade bör du ge Hisingens Cykelklubb ett besök. Klubben har varje vecka flera organiserade träningsrundor med olika fartgrupper och tema. Det finns både motions, tävlings och randonnée-cyklister i klubben. Så oavsett om du cyklar landsväg eller MTB är detta klubben för dig.

rosa cykel

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: