Rosa dygnet 2011 8-9/10

Igår gick startskottet för den rosa månaden Oktober.

Rosa bandet-kampanjen har hittills dragit in mer än 300 miljoner kronor i kampen mot bröstcancer.

Varje år får över 7 000 svenska kvinnor diagnosen bröstcancer. Under 2003 började Cancerfonden driva Rosa bandet-kampanjen i Sverige för att väcka opinion och samla in pengar till forskning för att bekämpa sjukdomen.

Och nästa helg är det dags för Rosa Dygnet. Ett helt dygn fullt av träningsmöjligheter – Till förmån för bröstcancerforskningen. Så boka in de dagarna och träna i 2 goda syften. Både för din egen hälsa och för att bekämpa bröstcancer.

Dygnet kommer att hållas på Sportlife Exclusive i Göteborg.

Själv kommer jag att tillbringa en hel del tid på en spinningcykel tillsammans med klubbkamraterna i Hisingens Cykelklubb.

Tider och aktiviteter som jag kommer finnas på anläggningen:

  • Föreläsningen Konditionsträning – för motionär & elit Lördag 19:00 med Mattias Reck som enligt Rosa Dygnet-bloggen är Sveriges just nu absolut mesta och bästa cykeltränare.
  • Box Lördag 21:00 med instruktören Andreas Hutter, en sjukt grym fighter som får dig att ge allt.
  • Spinning 04:00-07:00 där jag kommer få möjligheten att köra till upplägget av totalt 5 olika instruktörer.
  • Föreläsningen Motivation – Hitta den & Behåll den Söndag 12:00 med Jim Berg ett riktigt energiknippe som har en heltidstjänst som instruktör

Om du inte orkar träna men ändå vill bidra kan du besöka oss på plats, hejja på eller ta en fika. Det finns ytterligare sätt att bidra som att köpa Arlas Hallon-Keso där försäljningsvinsten går till Rosa bandet. Eller så kan du sponsra min donation till Rosa Bandet, Kontakta mig för mer information.

rosa dygnet

Kolla även in Rosa Dygnets Facebookgrupp.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Rosa dygnet 2011 8-9/10”

  1. Jag skall på Rosa dygnets Power Strip & Ett spinningpass jag inte valt ännu 🙂

    SV: Jag har kollat med läkare och min hosta & krasslighet är helt okej att träna så länge jag inte tar ut mitt helt och hållet 🙂

  2. Ett himla fint initiativ med en rosa månad! Det är kul att det är så många gym som hänger på och gör en bra grej av det!

    sv: Haha ja de är väl mitt eget uttryck 🙂 Godis för mig är snask, färdigköpt, processat, sliskigt. Gotte däremot är hemgjorda desserter, bars eller egenglass t.ex där jag vet vad som är i och som är tusen gånger godare 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: