Rosa Dygnet gjorde avtryck

Efter Rosa Dygnets träning hoppade spinning upp på topp 6 individuella träningsformer. Detta trots att detta var enda tillfället under dessa 60 dagar. Snart kommer nog landsvägscykling petas ner då det är inte mycket av den varan just nu.

träningsformerVill du bidra till Rosa Dygnets Rosa Bandet-insamling? Pengarna går till Cancerfonden för forskning om detta ämne.

Insamlingen pågår fortfarande
SMS:a BESEGRA 5623 till 72988 för att skänka 50 kr till Rosa Dygnet-insamlingen.

Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel: BESEGRA 5623 Johan Ek

Linnex
Efter helgen så har jag haft känningar i benmusklerna vilket kanske inte är så konstigt. Men så har jag testat Linnex, ett linement som är väldigt enkelt att stryka på. Förpackningen påminner om deodorantstick vilket gör att man slipper använda händer och fingrar.

Detta är speciellt bra då jag har linser och linement inte är det trevligaste att få i ögonen. Så detta är verkligen en produkt som jag kommer använda när jag har muskelspänningar eller träningsvärk.

På grund av att den dessutom är snabbverkande, antiinflammatorisk och muskelavslappnande känner jag redan efter en dags användning att det känns bättre i benen.

linnex linement

De största fördelarna med Linnex
Har antiinflammatoriska egenskaper – tack vare salicylsyra.
Har en avslappnande effekt – genom Capsicin och Mentol som värmer musklerna.
Är förebyggande – för att undvika sträckningar och liknande skador.
Har snabb effekt – endast en eller två tunna strykningar på det aktuella
Lätt att använda – behöver ej masseras in.

Veckans Blogg
Veckans blogg Chip har kört kampsportsinspirerad konditionsträning i form av Bodycombat. Chip har även kört Box så kika in på veckans blogg och läs om träningen. Bilderna är också väldigt bra så de får du inte missa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

6 tankar på “Rosa Dygnet gjorde avtryck”

  1. Hej! Stort tack för ditt engagemang i Rosa Dygnet och insamlingen till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! 🙂 Vill bara göra dig uppmärksam på att pengarna från Rosa Dygnet går till Cancerfonden och inte till Bröstcancerfonden som det står i högerspalten på din blogg. Bröstcancerfonden är en egen organisation med en egen Rosa Bandet -kampanj.

    Tack för ditt stöd! <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: