Mer trafik till bloggen

bloggtrafikOm Du vill få mer trafik till din blogg/hemsida så föreslår jag att du klickar på de knappar/länkar i högermenyn och registrerar din blogg. Om du inte vill registrera dig kan du göra det för att rösta på mig 🙂

Obs! Håll utkik då jag snrt kommer ha en tävling om linimentsticket Linnex som jag skrev om häromdagen.

Jag har lagt till en del länkar så det ser ut ungefär som på denna bild till höger.

Är Du intresserad av att göra ett länkbyte med denna blogg kan du kolla in på min blogroll ifall Du har en blogg. Har Du någon annan form av hemsida eller tjänst kan Du kika in på länksidan så kan vi lösa ett länkbyte där istället.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: