Kvällsblaskorna känner till mirakelknepen

Ja om man får tro dem själva vill säga. Det viktiga handlar om att själv sålla ut det som verkar vettigt. För självklart finns det vissa sanningar i vissa artiklar.

Men att få platt mage och magrutor på ett par veckor är knappast något som Susanne Eman skulle klara ens om hon ville det.

Men här kommer i alla fall ett axplock av sådant det kan ligga någon form av sanning i. Bli 40% starkarerekordtid genom hård träning.

Så här gör du en perfekt armhävning och på detta sättet tappar du 5kg på 10 veckor.

roddmaskin

Du har väl inte missat tävlingen som pågår nu?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

5 tankar på “Kvällsblaskorna känner till mirakelknepen”

  1. Något är fel med textsnutten man skall klistra in för att vara med i tävlingen. Bilden kommer inte med, det blir en ikon istället och när man klickar på den så står det ”404 not found” eller liknande. Fick ta bort det från mitt inlägg… Kolla länken och meddela när den funkar (jag tog ctrl A i rutan (markera allt) och klistra in i HTML-läge, men det funkade alltså inte, gjorde jag fel så meddela gärna)….

  2. Beror kanske på hur de definerar platt mage..snubbar vill väl ha en bucklig mage och brudarna kanske vill ha en platt mage.

    Linnex liniment som vinst? Näe fy fan, jag har använt det en gång och trodde jag skulle brinna upp, usch och aldrig mer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: