Träning fokus överkropp

biceps triceps musklerStartade dagen med kokta ägg och keso (mao inte min favoritfrukost). Till frukosten blev det också vitaminer kosttillskott och en rejäl dos vatten. Onsdagens spinning på sportlife blev inställd dels på grund av monsterpasset i tisdags och dels att mitt knä spökar lite.

tricepsAv den anledningen blev även gårdagens spinningpass inställt och jag körde hantlar och skivstång hemma istället för på gym. Fördelar med att ha egna hantlar och andra träningstillbehör är att man slipper packa träningsväska och gå till gym när man känner på det viset.

bicepsDagens övningar blev biceps med hantlar och med curlstång, triceps med hantlar, axlar med hantlar, mage (situps), rygg (ryggresningar). Så även om jag inte tog mig till gymmet blev det träning i alla fall. Fokus på muskelgrupperna armar, mage och rygg istället för benmusklerna som planerat. Mina muskler fick sig i alla fall en omgång och det blev träning så nu mår kroppen bra.

axlarMitt träningsschema är inte riktigt påbörjat ännu och antagligen kommer det dröja till efter träningslägret nästa helg. Ett träningsläger med Hisingens Cykelklubb som jag verkligen ser fram emot. Denna helgen är det MTB med klubben på schemat uppe i Vättlefjäll.

Min målbild börjar bli tydligare för att sätta mål till 2012 och det är mycket fokus på kondition i form av cykling. Målsättningen är framför allt att få bättre hälsa, viktnedgång och bättre resultat på diverse motionslopp.

styrka muskler

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

1 tanke på “Träning fokus överkropp”

  1. Svar: Ja verkligen kanon att få hjälp med övningar 🙂 Bänkpress är en övning vi inte riktigt vågat ge oss in i annars 😉 Jag brukar läsa mycket på nätet hur det står att man ska göra, vad man ska tänka på etc. om jag testar någon ny övning annars 🙂 Funkar det också 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: