Träningsschema och cykelpendling

Nu har jag fått lite ordning på mitt träningsschema. Dock blir det ständigt avsteg från schemat då det finns en del specialare som man inte gärna missar. Dels är det 90 och 180 minuters spinningpass och dels är det MTB i skogen med HCK som lockar.

Idag var det ett mycket bra Box Impact pass på Sportlife Backaplan. Tufft svettigt och aldeles underbart. Imorgon blir det cykelpendling till jobbet med en rejäl omväg på morgonen. Får se hur lång den blir. Sedan på kvällen skall jag gå på teater med sambo och kollegor.

cykelpendling cykelbanorNär det gäller cykelpendling är man inte alltid så lycklig över cykelbanorna. Men det finns en hel del bra länkar för cyklister i göteborg. Upptäcker du att det finns något som bör åtgärdas på en cykelbana kan du besöka inlägget Felanmäl Göteborgs cykelbanor hos bloggen Cykelpendlare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

15 tankar på “Träningsschema och cykelpendling”

 1. inte följt din blogg tidigare men vad jag uppfattat så cyklar du mkt.. är det din slags träning eller gym med, kanske pass eller dyligt. alla är så olika så det är kul att veta 🙂 själv kör jag styrketräning, simning och Crosstrainer.. roligt med träning i huvudtaget, körde mkt spinning förut men har reumatism och knäna är inte i skick för just det längre. precis fått tillbaks kraften att orka köra lite benpress osv

 2. Är väl jättebra med ett schema, men jag tycker att det bara är bra om man KAN göra avstickare från schemat åxå :o)
  Cykling? Låter så kallt såhär års. Med självklart bra träning!

  Ha en fin dag!

 3. det är jätte bra ju.. aldrig testat kettlebells men har sådana på gymmet. vet bara inte vad man har dom till ^^ indoorwalking vill jag testa men har inget sådant här tyvärr 🙁

 4. Cykling till jobbet kan lätt smaka diesel över bron och mellan raffinaderier. Å andra sidan får man härlig off road-känsla nu med alla vägarbeten haha! Nä skämt åsido är jag så avundsjuk på de neongula västarna jag ser inifrån bilen!!!! Längtar!

 5. Tack för länken till mig.
  Felanmäl Göteborgs Cykelbanor

  Om du ser fel eller brister på belysning, hål i asfalten, buskar som växer in på cykelbanan eller krossat glas kan du göra en felanmälan.

  Om vi felanmäler så mycket vi kan. Så borde standardnivån stiga på våra cykelvägar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: