50 km-rundan har nått anmälningstaket på Hisingen Runt

Som jag tidigare skrivit har Hisingen Runt pga högt anmälningstryck i år infört maxantal på anmälningar. 1000 st anmälda på 50km-rundan har nu passerats vilket innebär att anmälan för den rundan är stängd.

Anmälan för 110 km och 150 km är däremot fortsatt öppen (max 500 anmälningar på 110 respektive 150 km).

Den 5 april hade Hisingen Runt med sträckan 110km 112 anmälda och 153 anmälda till 150 km.

Det höga trycket beror bland annat på samarbete med Göteborgsklassikern. Och tydligen är inte Göteborgsklassikern ensam med att använda Hisingen Runt som en av deltävlingarna i en lokal klassiker. iTrim har en egen klassiker som också uppmanar till att köra Hisingen Runt.

Utöver Göteborgsklassikern finns det de som vill ha lit mil i benen inför Vättern Runt eller helt enkelt bara en utmaning och ett tydligt mål att träna inför. Och för er finns som sagt 110km och 150km att anmäla sig till.

Och skall du köra vättern eller någon av de övriga loppen som ingår i en svensk klassiker så kan du tävla om att få sponsring från Gainomax.

hisingen runt 2012

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: